Αστυνομικοί Αλεξ/πολης: “Να ανακαλέσει ο κ. Τόσκας και να ζητήσει συγγνώμη”

Την έντονη αντίδραση των αστυνομικών προκάλεσε η δήλωση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου ΤΟΣΚΑ πως πλέον δουλεύει και ο απλός αστυνομικός, που δεν δούλευε μέχρι τώρα. Σε ανακοίνωση της η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης τονίζει πως ο απλός αστυνομικός εργάζεται σε σκληρές και αντίξοες συνθήκες, χωρίς ημερήσιες αναπαύσεις, σε ακατάστατα ωράρια, με απλήρωτες υπερωρίες, με μισθό πείνας, για να εξυπηρετηθούν οι υπηρεσιακές ανάγκες και η εμπέδωση ασφάλειας του συμπολίτη του. Τρανή απόδειξη για όλα αυτά οι 123 νεκροί «απλοί» αστυνομικοί, αλλά και οι εκατοντάδες τραυματίες, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, Δημήτρης Τσιακίρης, ο οποίος παράλληλα αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί, την έλλειψη προσωπικού, και υλικοτεχνικής υποδομής, την απουσία καθαριότητας στα αστυνομικά κτίρια.
Ως απάντηση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης εκφράζει δημόσια τα θερμά της συγχαρητήρια προς όλους τους συναδέλφους της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης για το έργο και την προσφορά τους στην τοπική κοινωνία, για το έτος που μας πέρασε.
Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να σημειωθεί σε όλους τους άντρες και τις γυναίκες των Τμημάτων Δίωξης Ναρκωτικών και Συνοριακής Φύλαξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης για τις αλλεπάλληλες επιτυχίες τους και τα συνεχή χτυπήματα ενάντια στο έγκλημα. Παράλληλα καλεί τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο ΤΟΣΚΑ, να ανακαλέσει, και να ζητήσει συγγνώμη από τους αστυνομικούς