Εντυπωσιακή επίδειξη αλεξιπτωτιστών στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος”

Οι άνδρες του ειδικού τμήματος αλεξιπτωτιστών πέφτουν ο ένας μετά τον άλλο και γεμίζουν τον ουρανό πάνω από την πίστα του αεροδρομίου Αλεξανδρούπολης Δημόκριτος.
Το κοινό παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τους αλεξιπτωτιστές και ξεσπά σε χειροκροτήματα κάθε φορά που ένας από αυτούς αγγίζει το έδαφος.
Οι αλεξιπτωτιστές έπεσαν από το αεροπλάνο που πετούσε στα 10.000 πόδια δηλαδή στα 4.000 μέτρα. Στη συνέχεια ανέπτυξαν το αλεξίπτωτο τους όταν έφτασαν στα 4.000 πόδια και το καθοδήγησαν έτσι ώστε να βρεθούν στην πίστα όπως προβλεπόταν. Την εκδήλωση διοργάνωσε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Έβρου σε συνεργασία με το Γενικό Επιτελείο Στρατού και τον Αερολιμένα «Δημόκριτος»
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για ακόμα μια χρονιά στο αεροδρόμιο Δημόκριτος της Αλεξανδρούπολης και προσέφερε μοναδικό θέαμα σε όσους την παρακολούθησαν. Οι μαθητές των σχολείων που παρακολούθησαν το πρωτόγνωρο αυτό θέαμα, ήταν κατενθουσιασμένοι, και μάλιστα όλοι ήθελαν να μιλήσουν στην κάμερα του ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ για την εμπειρία αυτή.