Ε. Λαμπάκης : “Δεν πρόκειται να δεχτούμε τα μετωπικά διόδια – θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση”

Παρά τις έντονες αντιδράσεις όλων των τοπικών φορέων, όπως όλα δείχνουν, τελικά, θα δημιουργηθούν τα διόδια επί της Εγνατίας Οδού, στη Μέστη.
Η δημιουργία των διοδίων είναι ένα θέμα το οποίο έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση, των πολιτικών, αυτοδιοικητικών και εν γενεί τοπικών φορέων, ενώ ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης, δήλωσε σχετικά πως πλέον, δεν μένει τίποτε άλλο παρά η συσπείρωση όλων των δυνάμεων, και η κινητοποίηση όλων των πολιτών. “Εμείς είμαστε ο λαός, και εμείς έχουμε τη δύναμη, όσο και αν οι κεντρικές Κυβερνήσεις συνεχίζουν να είναι μακριά από το λαό” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος. Δεν παρέλειψε βέβαια να αναφερθεί στην Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως , ελπίζει, να αποδείξει την αριστερή της ιδεολογία, και να μην επιτρέψει τη δημιουργία των μετωπικών διοδίων.
Μάλιστα, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και πρόεδρος της ΠΕΔ ΑΜΘ, έχει ήδη προγραμματίσει, το ερχόμενο Σάββατο, συνάντηση με όλους τους φορείς, αυτοδιοικητικούς, πολιτικούς, και οικονομικούς, προκειμένου να αποφασιστεί η μορφή των κινητοποιήσεων.