Καταγγελίες Φ. Μανούση κατά της Νατάσσας Γκαρά: Τι απάντησε η Βουλευτής

Σφοδρή τρικυμία ξέσπασε στα ναυτιλιακά πράγματα της Σαμοθράκης, που ενώ μέχρι χθες βρισκόταν με έλλειμμα πλοίων για τα δρομολόγια Αλεξ/πολης-Σαμοθράκης, σήμερα βρίσκεται με πληθώρα νέων που διεκδικούν μερίδιο στην ακτοπλοϊκή γραμμή.
Η αγορά είναι περιορισμένη και ο ανταγωνισμός γίνεται πλέον πολύ σκληρός. Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας “ΣΑΟΣ FERRIES” Φώτης Μανούσης, παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου αναφερόμενος στις τελευταίες εξελίξεις, και κυρίως, στο ταχύπλοο άλλης εταιρίας, το “ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ 1” το οποίο ξεκινάει και αυτό δρομολόγια άμεσα, κατηγορώντας την Βουλευτή Έβρου, Νατάσσα Γκαρά, για την επίσπευση των διαδικασιών αδειοδότησης του, ενώ, το “ΖΕΦΥΡΟΣ”, που ανήκει στην εταιρία του Φώτη Μανούση, ακολούθησε όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Παράλληλα κατήγγειλε ότι ο κύριος μέτοχος της CS FERRIES, ένας κύριος Δημήτρης Συμεωνίδης του Αδάμ, ο οποίος όπως είπε μάλλον είχε καταδικαστεί το 2005 για εμπόριο ινδικής κάνναβης.

Άπαντώντας, η Βουλευτής Έβρου δήλωσε:

“Δεν γνωρίζω ούτε τη σύσταση των εταιρειών ούτε της μιας εταιρείας ούτε της άλλης. Δεν γνωρίζω ούτε τα ποινικά μητρώα των ανθρώπων που είναι ιδιοκτήτες των δυο εταιριών. Ξέρω τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας. Αυτό που αναγνώρισε ο κ. Μανούσης με τη δήλωση του είναι ότι και εγώ και οι συνάδελφοι μου δουλέψαμε για το νησί. Αν θεωρεί πολιτική εμπλοκή ότι πιέσαμε τους υπουργούς να τελειώσουν γρήγορα τις διαδικασίες που προβλέπονται από το νόμο ώστε το νησί καλοκαιριάτικα να μη μείνει χωρίς συγκοινωνία, είναι τιμή μας και δουλειά μας και υποχρέωση μας να έχουμε τέτοιες παρεμβάσεις για να βοηθάμε το νησί, τους κατοίκους, τους τουρίστες, τους επαγγελματίες. Να προβληματιστούμε και να σκεφτούμε ποιοι ευθύνονται για το ότι το νησί κάποιες μέρες μένει χωρίς συγκοινωνία.”