Πάνω από 290 οικογένειες προμηθεύει με απαραίτητα προϊόντα ο Βιοαγρός του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Πάνω από 290 οικογένειες προμηθεύει με απαραίτητα προϊόντα ο Βιοαγρός του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Μαρούλια, κρεμμύδια, σπανάκι και άλλα φαγώσιμα προϊόντα έχουν την τιμητική τους τώρα με τον ερχομό της άνοιξης Εμείς, επισκεφτήκαμε τον Βιοαγρό και συναντήσαμε καλλιεργητές, οι οποίοι μας μίλησαν για την ασχολία τους αυτή, και για τα προϊόντα που παράγουν αυτήν την περίοδο.
Πολύ σημαντικό είναι να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο, πως ένα μέρος από την παραγωγή του Βιοαγρού, δίνεται στο Πολυκοινωνικό του Δήμου Αλεξανδρούπολης, βοηθώντας έτσι τους συμπολίτες, οι οποίοι βρίσκονται σε άσχημη οικονομική κατάσταση, και πολλές φορές δεν έχουν χρήματα ούτε για τα απαραίτητα.
Ο Βιοαγρός του Δήμου Αλεξανδρούπολης, είναι ίσως, ο καλύτερος, σε πανελλαδικό επίπεδο. Κάτι που φαίνεται από το γεγονός, ότι αν και πλέον δεν υπάρχει ούτε τετραγωνικό διαθέσιμο για τους δημότες, το ενδιαφέρον παραμένει μεγάλο, επεσήμανε ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Καθαριότητας, Χρήστος Ζιώγας, προσθέτοντας, πως με τόση ζήτηση, ίσως ο Βιοαγρός θα έπρεπε να επεκταθεί, προκειμένου να ικανοποιήσει όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες.