Προκήρυξη νέων θέσεων μόνιμων γιατρών ΕΣΥ για τα νοσοκομεία του Έβρου

Με απόφαση του Υπουργείου Υγείας εγκρίθηκε η προκήρυξη νέων θέσεων μόνιμων γιατρών ΕΣΥ για τα νοσοκομεία του Έβρου. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για
1 θέση επιμελητή Β΄ αναισθησιολογίας για το Γ.Ν. Διδυμοτείχου, 2 θέσεις επιμελητή Β΄ ( 1 ΩΡΛ και 1 παθολόγου) για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Έτσι ικανοποιείται το αίτημα του Π.Γ.Ν.Ε. Για τη στελέχωση του Αναισθησιολογικού του Διδυμοτείχου, της ΩΡΛ καθώς, 1 γιατρός απουσιάζει σε άδεια εγκυμοσύνης και 1 τέθηκε σε αργία διότι συνελήφθη με φακελάκι, και του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών της Αλεξανδρούπολης που θα λειτουργεί αυτόνομα, συμβάλλοντας στην εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου, δήλωσε ο Διοικητής Δημήτρης Αδαμίδης.
Προφανώς, οι προσλήψεις αυτές δεν επαρκούν για να καλύψουν τα μεγάλα κενά σε προσωπικό, του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, επεσήμανε ο ο Δημήτρης Αδαμίδης, είναι όμως, μια σημαντική προσθήκη. Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, θα ακολουθήσει και νέα προκήρυξη θέσεων για το τμήμα επειγόντων περιστατικών , και το αναισθησιολογικό τμήμα, στην Αλεξανδρούπολη, ενώ αναμένεται προκήρυξη θέσης νεφρολόγου, ουρολόγου και οφθαλμιάτρου για το Νοσοκομείο του Διδυμοτείχου.