Συνάντηση με επενδυτικό σχήμααπό την Γερμανία και την Ολλανδία καθώς και τον Πρόεδρο του ΚΑΠΕ Βασίλη Τσολακίδη, είχε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης.

Συνάντηση με επενδυτικό σχήμααπό την Γερμανία και την Ολλανδία καθώς και τον Πρόεδρο του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας Βασίλη Τσολακίδη, είχε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης. Στόχος της συνάντησης η διερεύνηση και το ενδεχόμενο πιθανών επενδύσεων κυρίως σε ότι αφορά η γεωθερμία και τα θερμοκήπια, στοιχεία που προσέλκυσαν το έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον των επισκεπτών, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Πρόεδρος του ΚΑΠΕ. Στη συνάντηση αποτυπώθηκαν οι προθέσεις των δύο πλευρών και συμφωνήθηκε να ακολουθήσει επικοινωνία με τον Αντιδήμαρχο Ενέργειας & Φυσικών Πόρων Γιάννη Φαλέκα και εκ νέου συνάντηση, μετά την επεξεργασία των τεχνικών δεδομένων. Μάλιστα, ο Βασίλης Τσολακίδης, δε δίστασε να πλέξει το εγκώμιο του Γιάννη Φαλέκα και της Δημοτικής αρχής λέγοντας πως κατάφεραν να καταστήσουν το Δήμο Αλεξανδρούπολης, τον πιο προχωρημένο Δήμο, σε θέματα γεωθερμίας και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
Ο Αντιδήμαρχος Ενέργειας & Φυσικών Πόρων Γιάννης Φαλέκας από τη μεριά του υπογράμμισε πως πλέον, με τις κατάλληλες ενέργειες η Δημοτική Αρχή έχει καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον επενδυτών, και μέσα από τα κατάλληλα πρότζεκτ, και μεγάλες επενδύσεις, να στοχεύει στη δημιουργία πολλών νέων θέσεων εργασίας στην περιοχή.