Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου αρχίζει η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων στο site: www.asep.gr για πρόσληψη 18 μόνιμων υπαλλήλων διαφόρων ειδικοτήτων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου

Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου αρχίζει η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων στο site: www.asep.gr για πρόσληψη 18 μόνιμων υπαλλήλων διαφόρων ειδικοτήτων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου, ενώ η προθεσμία λήγει στις 31 Ιανουαρίου Οι θέσεις που προκηρύχθηκαν αφορούν 14 για το Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, 3 για το Γ.Ν. Διδυμοτείχου και 1 για το Κ.Υ. Σαμοθράκης.
Συγκεκριμένα ζητούνται:
ΠΕ ΑΚΤΙΝΟΦΥΣΙΚΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (1 θέση)
ΠΕ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ (1 θέση)
ΤΕ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ (2 θέσεις)
ΤΕ ΜΑΙΩΝ (2 θέσεις)
ΤΕ ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ – ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ (3 θέσεις)
ΤΕ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (1 θέση)
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ (1 θέση)
ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ (2 θέσεις)
ΥΕ ΜΕΤΑΦΟΡΕΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ (1 θέση) ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ (1 θέση)
ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ (1 θέση)
ΥΕ ΒΟΗΘΩΝ ΘΑΛΑΜΟΥ (1 θέση) ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ
ΤΕ ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ – ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ (1 θέση)

Η νέα αυτή προκήρυξη προστίθεται στους 40 υπαλλήλους που έχουν ήδη προσληφθεί το τελευταίο 6μηνο και στους 71 που αναμένεται να αναλάβουν υπηρεσία εντός του Φεβρουαρίου, εξήγησε ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Δημήτρης Αδαμίδης, τονίζοντας, πως πρόκειται για μία πολύ σημαντική προσθήκη προσωπικού, την οποία μάλιστα, χαρακτήρισε μεγάλη ανακούφιση στο πρόβλημα της έλλειψης υπαλλήλων, η οποία μπορεί να μη καλύπτει όλες τις ανάγκες, όμως όπως επεσήμανε, για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια, αρχίζει και αυξάνεται το προσωπικό του Νοσοκομείου, το οποίο αν μη τι άλλο, μόνο θετικά μπορεί να κριθεί.