Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για την υλοποίηση του έργου «Προμήθεια εξοπλισμού για τη λειτουργία του νέου Ιωακείμειου Γηροκομείου Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρούπολης»

650 χιλιάδες ευρώ είναι ο προϋπολογισμός για την υλοποίηση του έργου «Προμήθεια εξοπλισμού για τη λειτουργία του νέου Ιωακείμειου Γηροκομείου Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρούπολης» η προγραμματική σύμβαση της οποίας υπεγράφη από τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς και τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο. Η υλοποίηση του έργου αφορά στην προμήθεια όλου του απαραίτητου εξοπλισμού για το εσωτερικό του Νέου Ιωακείμειου Γηροκομείου δυναμικότητας 100 κλινών, προκειμένου αυτό να καταστεί λειτουργικό και βιώσιμο. Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης, εξέφρασε την ικανοποίηση και τη χαρά του ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και να ευχαριστήσει όσους συνέδραμαν στην προσπάθεια αυτή. Η διάρκεια της Προγραμματικής Σύμβασης καθορίζεται μέχρι τις 30-12-2017. Ως χρόνος έναρξης θεωρείται η ημερομηνία υπογραφής της.
Σημειώνεται ότι την επίβλεψη ανέγερσης του Νέου Ιωακείμειου Γηροκομείου είχαν αναλάβει οι μηχανικοί της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Έβρου. Το έργο περαιώθηκε στις 24-12-2015 και στοίχισε 4.060.088,67 ευρώ.