Φιλικός αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων και της ΕΠΣ Έβρου

Η ΕΠΣ Έβρου σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης διοργανώνουν φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων και της ΕΠΣ Έβρου που θα διεξαχθεί την Τρίτη 21 Μαρτίου στις 15.30 στο γήπεδο «Φώτης Κοσμάς» στην Αλεξανδρούπολη.
Αρχηγός της Αποστολής από το Υπουργείο είναι ο Αντιπλοίαρχος, Μίχας Αθανάσιος και η Ολυμπιονίκης Επισμηναγός, Θάνου Αικατερίνη. Προπονητής είναι ο παλιός παίκτης του Ολυμπιακού Παχατουρίδης Θεόδωρος και βοηθός ο Παπαδάκης Αλβέρτης, πρώην αρχηγός του Απόλλωνα Σμύρνης. Με την ομάδα της Εθνικής Ενόπλων θα αγωνιστούν αρκετοί ποδοσφαιριστές της Super League όπως οι Χαρίσης Χαρίλαος και Μυστακίδης Ιωάννης της ομάδας του ΠΑΟΚ, Καρανίκας Νικόλαος των Ιωαννίνων, Τζανετόπουλος Αδάμ του Ηρακλή, Παπαδόπουλος Ιωάννης της Βέροιας κ.ά. Στο γήπεδο θα παρευρεθεί και η ομάδα της Εθνικής Ομάδας Γυναικών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.
Ο αγώνας διεξάγεται για φιλανθρωπικό σκοπό. Αντί εισιτηρίου θα συλλέγονται στην είσοδο του σταδίου τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης με σκοπό την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Πολυκοινωνικού του Δήμου Αλεξανδρούπολης.