Φύτευση λουλουδιών στο πάρκο της “Αργώ” από τους μαθητές του Σχολείου Ειδικής Αγωγής Αλεξανδρούπολης

Όλο και περισσότερος κόσμος έχει ξεκινήσει τις εξόδους στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, μιας και ο καιρός πλέον έχει αρχίσει να δείχνει το καλό του πρόσωπο. Τα μέρη όμως που προσφέρουν δροσιά και μια ανάσα από την κίνηση και το θόρυβο είναι λιγοστά. Ένα από αυτά είναι και το πάρκο που βρίσκεται παραλιακά απέναντι από τη Μεραρχία Αλεξανδρούπολης. Το γνωστό πάρκο της “Αργώ”. Στο συγκεκριμένο πάρκο, στην παραλιακή λεωφόρο βρέθηκαν οι μαθητές του ειδικού σχολείου της πόλης προκειμένου να φυτεύσουν πολύχρωμα λουλούδια, τα οποία και καλλιέργησαν μέσα από την συμμετοχή τους στο μάθημα κηποτεχνικής.
Στο πλευρό των μαθητών και ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, ο οποίος μοιράστηκε την χαρά των παιδιών και τους βοήθησε έμπρακτά να φυτεύσουν τα λουλούδια στον χώρο του πάρκου.
Οι μαθητές του Σχολείου μάλιστα, εξέφρασαν και ένα αίτημα, στο Δήμαρχο, τη δημιουργία μίας ράμπας στο σχολείο προκειμένου να κινούνται πιο άνετα, και με περισσότερη ασφάλεια. Αίτημα το οποίο έγινε αποδεκτό από το Δήμαρχο, και θα ικανοποιηθεί πολύ σύντομα όπως υπογράμμισε ο ίδιος.