ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ «ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ» ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

Το προηγούμενο Σάββατο 26/09/2020, ο τηλεοπτικός σταθμός ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, με έδρα την Αλεξανδρούπολη, σε συνεργασία με τον Ερευνητικό Οργανισμό Ελλήνων, πρόβαλε την εκπομπή «Αποκάλυψις» με τον Ιωάννη Παπαζήση.

Κατά την διάρκεια της συγκεκριμένης εκπομπή, έγινε αναφορά από τον Αν. Καθηγητή Νομικής Κωνσταντίνο Βαθιώτη και από τον Συνταγματολόγο Βασίλη Σπύρου, στο ενδεχόμενο να υπάρχει συνωμοσία για τις μάσκες κατά του κορονοϊού, όπως επίσης και για το εμβόλιο κατά του ιού.

Τονίζεται ωστόσο, ότι συγκεκριμένη εκπομπή ΔΕΝ είναι παραγωγή του ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ και ουδεμία σχέση έχει με τους ομιλητές και τις θέσεις που εξέφρασαν.

Συν τοις άλλοις, υπογραμμίζουμε ότι το κανάλι ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ διέκοψε πάραυτα την προβολή της συγκεκριμένης εβδομαδιαίας εκπομπής.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι το ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, συνεχώς μέσα από τα δελτία ειδήσεων και τις εκπομπές του, όπως και με δικής του παραγωγής trailers, επισημαίνει συνεχώς την χρήση υγειονομικής μάσκας και την τήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων στην αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Με εκτίμηση

για το ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ

Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ

ΕΛΑΝΚΟ